“Saskia maakt je bewust van wat je doet en hoe je leadopvolging kunt verbeteren!”

Vivienne Wevers, Commercieel Medewerker Binnendienst bij een IT-bedrijf, volgt mijn training ‘Leads herkennen & opvolgen’. In het traject dat ik met haar doorloop begeleid ik haar in het opbouwen van een klantenbestand en bied ik haar ondersteuning in de juiste follow-up van leads en prospects. Blij word ik als ik zie dat medewerkers weer beseffen hoe waardevol ze zijn, de adrenaline weer gaat stromen en doelstellingen behaald worden. Lees hieronder hoe Vivienne onze samenwerking ervaart.

Fijn dat iemand meekijkt

Vivienne vertelt: “De onderneming waar ik voor werk heeft enkele jaren gedeeltelijk de verkoop en marketing uitbesteed aan een externe organisatie maar ze hebben recentelijk besloten om deze activiteiten toch weer zelf te gaan doen. Dat betekent dat er een aantal zaken opnieuw moeten worden opgestart. Eén van mijn uitdagingen in deze functie is om structuur te vinden in de juiste leadopvolging. Ik merkte direct dat ik daarin wel wat ondersteuning kon gebruiken en wat zou kunnen verbeteren. Als je namelijk al 25 jaar in commerciële functies hebt gewerkt, heb je een vast patroon ontwikkeld. Ik wilde weten of er nog meer uit leadopvolging te halen valt en vind het fijn dat Saskia hierin meekijkt.”

Handvatten

Saskia heeft veel sales ervaring en zij doorziet heel snel wat ontbreekt of beter kan. Ze geeft je waardevolle tips en concrete handvatten om dingen anders te doen. Zo ben ik bijvoorbeeld begonnen met het opbouwen van een database gedifferentieerd in subjects en leads. Dat helpt mij om beter inzicht te creëren in onze potentiële klanten. Doordat ik mijn administratie goed bijhoud, sta ik sterker in mijn verkoopgesprekken.”

Leuk mens

“De training van Saskia is geen standaard training. Ze doet het heel leuk en heeft oprecht interesse in wie ik ben en waar mijn kwaliteiten liggen. In onze gesprekken houdt ze me als het ware een spiegel voor. Je moet hierbij wel open staan voor kritiek. Saskia is best ‘to-the-point’ maar dat is nodig om bewustzijn te creëren en te kunnen veranderen.”

Wil je meer weten over dit incompany traject en/of eens vrijblijvend met mij sparren of dit voor jouw commerciële afdeling interessant kan zijn? Bel mij op 06-40917303 of vul het contactformulier in, dan bel ik jou!