SALESFEED

“Doelgerichter klanten werven met deze online tool.”

Wat is het?

Wij zijn partner van SalesFeed Nederland BV en zien de meerwaarde van de software SalesFeed. Een krachtige marketing- en sales tool die naadloos aansluit bij reeds bestaande marketingprocessen. Deze software herkent bezoekende organisaties op je website aan hun IP-adres. Hierdoor krijg je meer inzicht in de bezoekers van je website, meer leads en dus meer kans op sales. Met SalesFeed wacht je niet tot een contactformulier wordt ingevuld. Je krijgt inzicht in welk bedrijf jouw website bezoekt en kunt dus zelf proactief achter geïnteresseerde bedrijven aan. SalesFeed is dé marktleider in Nederland op gebied van software voor B2B leadgeneratie.


Moderne sales tool voor nog betere leadopvolging.

Hoe werkt het?

De software is eenvoudig te koppelen aan je bedrijfswebsite of online campagnes. Op het gebruiksvriendelijke dashboard zie je precies:

  • Welk bedrijf jouw website bezocht geeft
  • Wat de contactgegevens zijn van het betreffende bedrijf
  • Hoe lang men op jouw website gebleven is
  • Welke pagina’s men heeft bezocht

Hierdoor kun je deze potentiële klanten segmenteren in leads, prospects of klanten. Het verschil met Google Analytics is dat je niet alleen inzicht krijgt in hoeveel verkeer er op je website is geweest, maar ook welk bedrijf dit is geweest. Deze informatie is essentieel voor proactieve leadgeneratie.

Wat bereik je ermee?

Met SalesFeed genereer je niet alleen meer B2B leads. Door de grote hoeveelheid informatie die je uit SalesFeed kunt halen, kun je je website en marketingcampagnes verbeteren. Wanneer je jouw bedrijfsinformatie zo gericht mogelijk aanbiedt aan iedere potentiële klant, afgestemd op zijn customer journey, zal dit tot meer succes en dus meer omzet leiden.

Hulp nodig?

Wij helpen je graag met het inrichten van SalesFeed. Daarnaast ondersteunen we je bij het optimaal gebruik van deze software. We geven je inzicht in de mogelijkheden en kansen voor jouw bedrijf en laten je zien hoe je rapportages maakt. Bovendien geven we je advies, tips en feedback bij telefonische acquisitie. Het gebruik van deze tool is vrijblijvend maar zeker aan te bevelen.