JANNEKE HOOGWIJK

Marketing & communicatie professional

JANNEKE HOOGWIJK

marketing & communicatie professional

Over Janneke Hoogwijk

Te vaak nog worden marketing en sales als twee losse componenten in een organisatie gezien. Voor mij zijn deze twee onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een beetje zoals het kip-en-het-ei-verhaal. Marketing kan niet zonder sales. En sales niet zonder marketing.

Marketing is erop gericht om een merk, product of dienst zo goed mogelijk in de markt te zetten. En hoewel marketing een breed spectrum heeft, ligt de focus vaak op de verkoop van een product of dienst. Met een goed marketingplan geef ik richting aan het commerciële beleid, zoals marketing door de Van Dale wordt omschreven. Met een heldere en duidelijke positionering en marktbenadering genereer ik kwalitatief goede leads.

En dan komt de kip, ik bedoel sales, om de hoek kijken. De mix van commerciële werkervaring, bureauervaring en ruim 12 jaar ervaring als marketing- en communicatieprofessional blijkt een stevig fundament. Ik ben een echte aanpakker met de focus op ‘doen’. Energie en enthousiasme kenmerken mijn persoonlijkheid.

Mensen met wie ik heb samengewerkt waarderen mij om mijn inzet en betrokkenheid. Met mijn marketingplannen lever ik meer dan graag een concrete bijdrage aan de doelstellingen van jouw organisatie.