HET SALESPROCES STRUCTUREREN

“Zonder structuur in het salesproces
blijven leads te lang liggen.”

Structuur in je salesproces

Bij veel bedrijven blijven leads te lang liggen. De oorzaak dat leads niet of niet snel worden opgevolgd? Er is geen gestructureerd salesproces waardoor medewerkers niet efficiënt en doelgericht werken. SalesInvest helpt bedrijven bij het structureren van het salesproces. Met iedereen die hierbij betrokken is, leggen we vast welke stappen genomen moeten worden, door wie en binnen welke termijn. Zo kan iedereen de juiste prioriteiten stellen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en rust binnen de organisatie – en krijgen (potentiële) klanten de aandacht die zij verdienen.

Wat doen wij?

  • In kaart brengen huidige salesproces en werkwijze
  • Inventariseren behoeften, mogelijkheden, kansen
  • (Her)inrichten van het salesproces
  • Waarborgen consistente leadopvolging

Hoe werken wij?

Het structuren van het salesproces is maatwerk voor ieder bedrijf. Ons doel blijft altijd hetzelfde: resultaatgericht verandermanagement. Dit doen we niet op een dwingende wijze, maar juist door medewerkers te betrekken bij het (her)inrichten van het salesproces. We geven hen tevens inzicht in hoe zij kunnen profiteren van een goed ingericht CRM-systeem.

 

Inspiratie opdoen? Volg het webinar ‘Structuur in je salesaanpak’ door Salestrainer Bianca Cuperus.

 

REFERENTIES

exite-ict logo

Exite ICT

Robbie Mulder, Algemeen directeur; “Saskia gaat niet weg voordat er resultaat behaald is”

De afgelopen jaren heeft Exite ICT diverse transformaties ondergaan. Na de verzelfstandiging van Exite ICT in 2019, verhuisde het ICT-bedrijf naar een ruimere locatie en kreeg het ambitiemerk wind onder de vleugels… Lees meer

Fundaments

Raoul Werger, Algemeen directeur:Leadgeneratie is een vak apart en Saskia heeft alle kennis en expertise in huis om een salesteam goed te adviseren en te begeleiden.”

Zij geeft ons inzicht in hoe wij leads die vanuit de website binnenkomen beter kunnen opvolgen en hoe wij door het juiste gebruik… Lees meer