SLIMMER EN SUCCESVOLLER LEADS OPVOLGEN

“Goede leadopvolging vereist focus en consistentie”

Wat leer je?

In deze masterclass ‘Blijf in de lead’ word je als salesteam of salesmedewerker meegenomen in het proces van leadopvolging. Je leert hoe je meer structuur kunt aanbrengen in je huidige salesproces waardoor je beter in staat bent om de juiste prioriteiten te stellen. Daarnaast oefenen we gespreks- en luistertechnieken die je helpen bij het opbouwen en onderhouden van een prettige klantrelatie waardoor verkopen niet voelt als verkopen.

Hoe werken wij?

We werken vanuit authenticiteit en op basis van specifieke praktijksituaties. Ons doel is om de deelnemers te laten inzien dat met de juiste inzichten, tools en houding klanten werven steeds eenvoudiger, doelgerichter én leuker wordt. Goede leadopvolging vereist focus en consistentie. Daarom is de masterclass opgebouwd uit trainingssessies en online feedbacksessies. Na afloop ontvangt iedere deelnemer het handboek ‘Blijf in de lead’. Hierin is vastgelegd wat we doorlopen en afgesproken hebben. Eveneens vind je hier onze belangrijkste acquisitie tips in terug.

Wat kun je verwachten?

Na het volgen van deze masterclass kunnen jouw medewerkers:

  • Gestructureerder acquireren
  • Beter prioriteiten stellen tijdens het salesproces
  • Leads, prospects en klanten consistent aandacht geven
  • Succesvoller klantrelaties opbouwen en onderhouden
  • Commerciële doelstellingen behalen
  • Nog meer plezier in verkopen

Duur: Al onze trainingen zijn maatwerk, het is een combinatie van diverse trainingssessies, opdrachten, online feedbacksessies en een online leeromgeving. 
Locatie: incompany of bij Saskia Dors in Enschede
Voor wie? Salesmanagers, accountmanagers, commerciële binnendienst medewerkers, salesteams. 

REFERENTIES

Rabobank

Tanja vertelt: “De enthousiaste manier waarop Saskia vertelt over leadopvolging spreekt mij aan.

Ik weet nog goed dat ze zei: “Als je een lead niet belt, loop je omzet mis”. Dit triggerde mij. Door drukte, neem ik niet de tijd om ze écht allemaal aandacht te geven. Dan schiet het er vaak bij in. Op zo’n moment heb ik… Lees meer

Second home Invest

‘Dat commerciële zit niet zo in me, maar Saskia heeft me goede handvatten gegeven!”

De markt voor recreatiewoningen is booming en dat heeft Paulien Haagsma, mede-eigenaar Second Home Invest, zeker gemerkt het afgelopen jaar. Er kwamen zo veel aanvragen binnen voor een tweede woning in Portugal… Lees meer

BLOGS