RESULTAATGERICHTE AANSTURING SALESTEAM

Wat leer je?

In meerdere één-op-één sessies met een ondernemer of directeur sparren we over de optimale werkwijze van het salesteam. Proactiever werken en meer omzet genereren staan hierbij centraal. We geven inzicht in het aanbrengen van structuur in het acquisitieplan, zodat prioriteiten direct duidelijk worden. Daarnaast laten we zien hoe het CRM-systeem zo optimaal mogelijk ingezet kan worden en hoe het salesteam hier eenduidig in kan werken. Wij ondersteunen de opdrachtgever met inzichten en verbeterplannen om het salesteam naar een hoger niveau te tillen.

Hoe werken wij?

Wij delen meer dan 25 jaar expertise in acquisitie en leadopvolging waarbij we zeer ontvankelijk zijn voor interactie. Samen staan we sterker. Samen gaan we voor resultaat. We kijken mee, stellen kritische vragen, pakken de regie, stellen een plan van aanpak op, blijven in de lead tijdens de uitvoering én waarborgen de kwaliteit. Doordat we de ondernemer of directeur ‘on the job’ coachen, bespaart dat hem/haar een hoop tijd binnen dit verandertraject.

Wat levert het op?

Na het volgen van dit traject, zul je het volgende ervaren:

  • Meer grip op het salesteam
  • Beter kunnen sturen op resultaten
  • Structuur in werkprocessen
  • Meer rust binnen de organisatie
  • Meer plezier en energie binnen je salesteam
  • Meer omzet

Duur: naar behoefte
Locatie: incompany en online

REFERENTIES

Fundaments

Raoul Werger, Algemeen directeur:Leadgeneratie is een vak apart en Saskia heeft alle kennis en expertise in huis om een salesteam goed te adviseren en te begeleiden.”

Zij geeft ons inzicht in hoe wij leads die vanuit de website binnenkomen beter kunnen opvolgen en hoe wij door het juiste gebruik… Lees meer

Agion

Jan-Mark Rosman, directeur Agion: “Saskia Dors heeft kennis van zaken zowel in structurering als het binnenhalen van kwalitatieve leads.”

Het proces voor leadopvolging bij Agion was beperkt ingericht, er was geen structurele capaciteit vrijgemaakt en geen continue focus en primaire ambitie bij… Lees meer

BLOGS