E-LEARNING: VAN KOUDE LEAD NAAR WARME KLANT

Wat leer je?

Kies je voor de online masterclass ‘Van Koude Lead naar Warme klant’? Dan heb je 6 maanden lang toegang tot deze Online leeromgeving. De focus ligt op consistentie in het acquisitieproces en het verhogen van je omzet. We helpen je niet alleen om het acquisitieproces goed in te richten maar adviseren je ook over wat je moet doen om continu een goed gevulde salespijplijn te creëren. Onderwerpen als doelen stellen volgens de SMART Methode, het salesproces inrichten, telefonische acquisitie en profilering via LinkedIn komen aan bod.

Hoe werkt het?

Tijdens deze online masterclass komen alle facetten van acquisitie en leadopvolging aan bod. In iedere module staat een ander thema centraal. Deelnemers ontvangen een werkboek met sales gerelateerde opdrachten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Wat levert het op?

Tijdens de online workshop: Van Koude Lead naar Warme Klant werk je continu aan:

  • Glasheldere salesdoelen
  • Een ingericht salesproces
  • In iedere fase van het salesproces weet je welke content je moet maken voor je online zichtbaarheid
  • In iedere fase van het salesproces weet je welke acties je moet ondernemen om in de lead te blijven 
  • Meer zelfvertrouwen en plezier in acquireren

Duur: 6 maanden toegang tot de Online Academy
Investering: €147,- exclusief btw.

Ja dit wil ik!

 

REFERENTIES

Fundaments

Raoul Werger, Algemeen directeur:Leadgeneratie is een vak apart en Saskia heeft alle kennis en expertise in huis om een salesteam goed te adviseren en te begeleiden.”

Zij geeft ons inzicht in hoe wij leads die vanuit de website binnenkomen beter kunnen opvolgen en hoe wij door het juiste gebruik… Lees meer

 

BI Partners logo

BI Partners

foto annemarie de leeuw

Rabobank

BLOGS